Mansetinööbid ja lipsunõel

08:55
Eliise leidis Pinterestist palju ideid, kuidas meestele kingituseks mansetinööbid või lipsunõel valmis meisterdada.

Minu arvates on mansetinööbid pidulikumad kui tavalised nööbid ning kindlasti tõmbavad rohkem tähelepanu. Samas on mansetinööbid ilusad aksessuaarid, mida ise tihtipeale ei osta, kuid mida oleks imetore kingituseks saada. Täpselt sama lugu on lipsunõelaga.

Avastasin, et mansetinööpe saab üsna lihtsalt ise teha. Nende tegemiseks müüakse toorikuid (nt kanga-, käsitöö- ja helmepoodides). Kui toorikuid poest ei leia, siis piisab ka kahest nööbist, mis omavahel metallist keti lüliga ühendada (võib ka traati kasutada)... ja ongi mansetinööbid juba valmis.
Allikas: Kuukivi Helmepood
Allikas: ClonesNClowns

Toorikuid kasutades tuleb selle peale tugeva liimiga sobiva kujundusega pealis liimida. Need peaks igal juhul efektsed välja nägema, sest mansetinööbid ise on pisut erilisemad kui tavalised plastikust nööbid. Nt võib tooriku peale liimida münte, hammasrattaid, naha või kanga motiive, kivikesi vms. Siin mõned näited:
Allikas: Etsy
Allikas: inspiration & realisation
Allikas: Etsy
Allikas: Pinterest
Lipsunõela jaoks müüakse samuti toorikuid, aga arvan, et ka ehetepoest leiab sobivas suuruses juuksenõela, millele kaunistusi lisades saab väga uhke lipsunõela valmis teha. Lipsunõela kujundamisel võib samuti kasutada naha motiive, kivikesi, vms.
Allikas: BRIT+CO
Allikas: Etsy

Allikas: Etsy
Nagu näha, siis võimalusi on lõputult ning tulemus on igal juhul omapärane ja ekslusiivne. Ära siis unusta mansetinööpe või lipsunõela ilusa karbi sisse panna!

Eliise

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.