Meeste rinnalill pulmadeks (pulmad vol. 3)

07:45
Sel korral jätkab pulmade teemat Helena ning jagab üht ideed, mida kasutas möödunud aastal ka oma pulmas.

Eelmisel suvel oli sarnaselt Liinale ka minu elus SEE tähtis päev, mil andsin tagasi oma neiupõlvenime ja sain uue perekonnanime :)
Foto: Maris Treufeldt
Tähtsat päeva planeerisime koos kaasa ja meie lähedastega, pere ja sõpradega. Igaüks sai mingil määral oma panuse anda ja meie tähtsündmuse imeliselt meeldejäävaks muuta. Iseenda panuse otsustasin panna mõningate detailide valmistamisesse oma kätega, selmet neid tellida või kellelgi teisel teha lasta.

Üheks selliseks detailiks olid näiteks peigmehe ja peiuposte rinnanõelad, mille tegin kunstlilledest, et noormehed saaksid need endale mälestuseks jätta (kuigi jah - eks see ole vist mulle endale tähtsam mälestusese kui meestele :) ).

Tulemus sai minu hinnangul igati esinduslik:
Foto: Maris Treufeldt
Foto: Maris Treufeldt
Kuidas teha rinnalille?

Vaja läheb:
- sobivas toonis kunstlilli (saadaval lillepoodides ja ka kunstitarvikuid müüvates kauplustes)
- rinnanõela (saadaval käsitöö- ja kangakauplustes)
- lilleteipi (saadaval lillepoodides - kui tõmbad, siis venib pikemaks ja vahelt tuleb liimine pind välja)

Esmalt hakkasin lilli omavahel kokku sobitama - vaatasin oma peakaunistust (samuti lilledega, nagu fotolt näha) ja mõtlesin meie pulma põhivärvile, kuninglikule lillale - nii leidsin sobivad õied.
Allikas: Helena erakogu
Allikas: Helena erakogu
Seejärel lõikasin lilled sobiva pikkusega, panin nad omavahel kokku (kinnitasin igaks juhuks traadiga) ning siis mässisin lillevarte ümber (ja traadi nähtavate kohtade peale) rohelist lilleteipi. Lisasin kimbule ka rinnanõela ja fikseerisin selle samuti lilleteibiga.

Allikas: Helena erakogu
Kokkuvõttes sai minu arvates igati esinduslik tulemus, mida saab pista nii rinnataskusse kui ka kinnitada nõelaga (PS - mida peenem nõel, seda väiksem on oht rikkuda pintsaku kangast) revääri või tasku külge - just nii tegime ka meie, et lill suures tantsuhoos ära ei kaoks :)

Peigmees ja rinnanõel
Foto: Maris Treufeldt
PS - otsige põnevaid lillekombinatsioone ja ideid rinnanõelteks ka märgusõnaga "boutonnière" :)

Suvist meisterdamist!

Helena

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.