Maagilised haldjamajad

09:00

Kai jagab ühe vahva idee, millega üllatada pere pisemaid või võtta nad meisterdamisele hoopiski appi.

Suvi on täies hoos ning laste koolivaheaeg on jõudnud poole peale. Kui mina ise veel väike olin, saadeti mind ja mu õde suvel mitmeks nädalaks maale. Ma ei tea, kas praegused lapsed ka samamoodi puude otsas ronivad ja vihmase ilmaga tilkuvast räästast ämbritesse vett püüavad koguda või jooksevad nad ringi nutiseadmetega ja otsivad Pokemone. Aga igal juhul tean üht toredat ideed, mida lastele üllatuseks meisterdada ning mis sobib eriti hästi just maale või aeda. Müstilised ja armsad haldjamajad või -uksed.

Allikas: Etsy

Haldja- või päkapikumajakesi võib kasutada nii aiakaunistusena kui ka illustratsiooniks jutustamaks lastele igasugu põnevaid jutte kõikvõimalikest maagilistest tegelastest - näiteks Pöial-Liisist. Päkapikumaja võib olla just see koht, kus päkapikud suveund magavad, et jaksaks terve detsembri üleval olla, piilumas käia ning siis laste susse hea ja paremaga täita :)

Haldjamaja meisterdamisele võib ka lapsed appi kutsuda - ekspertnõu muinasjuttude juures on alati teretulnud. Materjali osas võib olla loominguline - puit, savi, kivid, mis iganes meelde tuleb ja kokku ehitada annab.

Allikas: Etsy


Võib meisterdada ainult uksi, mis viivad puutüvesse või ehitada lausa terve maja koos aiaga.

Allikas: Merlins Mistress



Allikas: Beneath the Ferns


Suurepäraselt sobib mõni üksik aeda jäänud känd:

Allikas: New England Garden and Thread


Allikas: Prescott Park


Kes puutööd ei armasta, kuid savitöö on käpas, saab sellise ilusa asja ette võtta:

Allikas: eFairies



Allikas: Beneath the Ferns

Maagilist suveaega!
Kai













Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.