Lihtne magus kingitus

16:17
Liina näitab salaja ühe oma kingikoti sisu.

Mõnikord on vaja ühte lihtsat ja kiiret kingitust, mis oleks parem, kui poest ostetud šokolaaditahvel. Tegelikult on see imelihtne!

1. Soeta endale sobiv silikoonvorm. Mina sain selle Rimist. Sulata küpsetusšokolaad vesivannil ja vala vormidesse. Kaunista endale sobiliku materjaliga. Mina valisin külmkuivatatud mustikad.
2. Lase šokolaadil korralikult taheneda. Vastasel korral ei tule kujud tervelt vormist välja. Šokolaad peab olema täiesti kõvaks tahenenud. Seejärel lükka sõrmedega kujud vormist tagantpoolt välja ja valmis nad ongi!

Pakenda maiustused endale sobivalt (tsellofaankotikesse vms) ja kingitus on valmis üleandmiseks!
Ajakulu: ca 5 minutit tegutsemist + ooteaeg šokolaadi tahenemisel.

Homme on jõulud :)
Liina :)

3 kommentaari:

  1. Suur aitäh selle idee eest, proovin kindlasti varsti midagi sellist. Muide, mida ma saan anda tüdrukule, kes mulle peale selle meeldib? Mul oleks hea meel kuulda teie vastuseid.

    VastaKustuta
  2. Ma arvan, et praegu on lilled kõige optimaalsem kingitus, nii et peaksite sellele mõtlema, muide, saate neid siit tellida https://lilledesaatmine.ee/ kuna ma isiklikult juba kasutasin nende teenust ja kõik sobis mulle seal täielikult. Loodan, et sellele inimesele meeldib ka teie üllatus. Edu selles küsimuses.

    VastaKustuta

Toetab Blogger.