Isikupärane kalender

07:30
Eliise jagab nüüd ideid erinevate kalendrite valmistamiseks. Uus aasta on kohe-kohe käes ja paras aeg on tööle või koju uue aasta kalender valmis teha.

Kuigi telefonis on kõik olemas, sh kalender, meeldib mulle end kuupäevadega kurssi viia traditsioonilise kalendri või kalender-märkmiku abil. Seda enam, et oma käega kalendrisse tehtud märge mõne sünnipäeva või koosoleku kohta jääb palju paremini meelde kui telefoni sündmusi salvestades.
Leidsin Pinterestist mitmeid lihtsaid, aga samas põnevaid ideid kalendri kujundamiseks. Minule meeldib kõige rohkem ruumiline kalender, mis on valmistatud paksemast paberist. See näeb välja korrektne ja samas dekoratiivne. Täpsemad joonised sellise kalendri meisterdamiseks on siin.
Allikas: Craftholics Anonymous
Allikas: Craftholics Anonymous

Allikas: A piece of rainbow
Kui selline kalender tundub pisut liiga keeruline, siis võib proovida midagi hoopis lihtsamat. Selleks tuleb välja printida iga kuu kalender ja kleepida need koos teiste kaunistustega paksemale paberile. Seejärel tuleb iga paberi äär ära murda ja need siis omavahel kokku liimida.
Allikas: CREA10US
Raamatu vahele panemiseks või lihtsalt joonistamiseks sobib hästi aga hoopis selline kalender, kuhu on ette joonistatud erineva mustriga kontuurjooned. Kalendri kõrvale on vaja veel vaid ilusat värvi pliiatseid :)
Allikas: Make it Yourself
Kellel rohkem jaksu, võib pildiraami sisse kalendri teha. Kuud vahetuvad krõpsupaela abil ning kuupäevi saab nihutada tänu nööpide taha kinnitatud knopkadele. Selline kalender sobib hästi nt vanaemale maale. Täpsemad juhised koos pildimaterjaliga leiad siit.
Allikas: Make:
Allikas: Make:
Allikas: Make:







Võimalusi kalendri kujundamiseks on väga palju. See on lihtne, aga minu arvates väga vajalik tarbeese. Oluline on kõik sündmused kalendrisse märkida, et suured teod ja positiivsed emotsioonid uuel aastal tulemata ei jääks. Head vana aasta lõppu!

 Eliise









Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.