Sildista oma kingid ise

08:28
Kai jagab ided ja disainitud visuaalseid materjale, mille abiga saab kingisildid sel aastal ise kujunduda.

Loodetavasti saavad paljud inimesed sel aastal isemeisterdatud kinke. Või vähemasti isepakendatud. Üks pisike nüanss iga jõulukingi juures on sildike, mille järgi tunneb ära, milline kink kuuse all kellele võiks kuuluda.

Kinkisilte saab ise väga lihtsalt kujundada. Neid võib välja lõigata papist või paberist, neid võib kleepida või välja printida. Appi võib pitse ja satse, nööpe ja nööri. Siinkohal soovitan loomingul lennata. Sildistama ei pea ainult pakke, vaid - olenevalt kingi sisust - võib ka kinke endid. Hea uudis on see, et siin saab ohtralt taaskasutada kõiksugu materjale - näiteks pudrukarpe, mis on just õige tugevusega, et saaks hea tugeva sildikese.

Sildile võib lisaks nimele kirjutada häid soove; nime, kellelt kink tuli või lasta see jõuluvanal allkirjastada. Viimast varianti tean hästi omast käest, kuna minu lapsepõlves olid kingisiltidel alati peal jõulusoovid ja tõeliste "varese varvastega" kirjutatud jõuluvana autogramm. Kui peaks isegi miljoneid (kui mitte miljardeid) soove kirjutama, siis ilmselt võtaks endalgi käe nõrgaks.

Alustuseks mõned minu enda tehtud näited.




Kujundasin ise ka mõned kingisildi näited. Soovitan pildid avada eraldi aknas või tab'is, siis saab need originaalsuuruses välja printida :)

Pisut inspiratsiooni ka laiast maailmast:
Allikas: Simply Kelly Designs
Allikas: Top Inspired
Allikas: Paperblog
Allikas: Celebrations
Allikas: Practically Functional
Allikas: Celebrations
Allikas: Not On The High Street
Allikas: offbeat+inspired
Soovin teile inspiratsioonipuhanguid ja hubast jõuluootust!

Kai

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.