Kaelakeed, kuuseehted ja kodukaunistused... makaronidest!

07:45
Täna jagab Helena lahedaid ideid sellest, kuidas makaronidega lisaks maitsvale roale ka oma kuuske, tuba või hoopis ennast ehtida. Tere tulemast makaronide kunstimaailma :)


Juba mõnda päeva keerleb mu peas üks hullumeelselt lahe video, kus nägin lahedat ideed jõuluehte valmistamiseks - makaronidest! Niisiis vaatasin veel veidi ringi ja leidsin, et tegelikult on olemas isegi selline asi nagu "macaroni art" ehk makaronikunst :) Tõelised fännid on võimelised makaronidest ka maale ja maju kokku panema, aga üldjuhul saab neist ka pisemaid lahedaid asju teha. Vaja läheb eri kujuga makrone, mõningaid lisavahendeid (olenevalt sellest, mida soovid teha: liimi, vahtplastist palli karkassiks, küünelakki makaronide toonimiseks vm) ja loovust :)

Mõned lahedad ideed:

Pane fantaasia tööle ja kleebi makaronid kokku ingli, lumehelbe või kuuse kujuga ning lisa neile värvi näiteks tavalise küünelaki abil
Allikas: Pinterest
Allikas: Pinterest
Allikas: SaKartonn
Allikas: Pinterest
Allikas: Pinterest
Allikas: Parents Magazine
Ühenda kaunistatud makaronid omavahel nööriga ja ehi selle tulemusel näiteks kuuske
Allikas: Femina
Kasuta põhjana isetehtud või käsitöö-/kangakauplusest saadud karkassi (näiteks koonus või kerajas vahtplast) ja liimi selle külge kuuma liimi abil sobivad makaronid.
Allikas: Simply Salvage
Allikas: Simply Salvage
Allikas: Pinterest
Allikas: Pinterest
Soovi korral võid teha ka jõulupärja oma uksele kuuseokste asemel hoopis värvilistest makaronidest. Selleks lõika tugevamast paberist või papist alus, värvi makaronid esmalt ära ning kleebi need siis aluse peale. Lips juurde - ja ongi valmis!
Allikas: I love crafts
Lisaks kodule saad ka ennast makaronidega ehtida. Selleks värvi makaronid ära, uurista neisse mõned augud ning riputa Sulle meeldival moel keti otsa: (aitäh hea idee eest, Ramona!)
Allikas: Pinterest
Allikas: Honestly WTF
Allikas: By Wilma
Allikas: Evie S.
Allikas: Frog, goose and bear
Kellel nüüd suur tuhin peale tuli, siis googeldage ja otsige veel ideid "penne decoration", "pasta jewelry" või muu taolise kaudu. Ütlen nii palju, et kel tahtmist on, sel jäib piiriks vaid fantaasia... :)
Allikas: Parents Magazine
Nii, et - toredat pastatamist! :)

Helena

Allikas: Pinterest

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.