Kingitus isale

07:00
Päris paljud isad on maiasmokad. Leidsin sellise toreda idee, kuidas isale isadepäevaks tore kingitus meisterdada. Ning kui sinu isale ei maitsegi kommid, saad kasutada tema lemmik maitseid :)
Pinterest
Pildil on küll kasutatud spetsiaalset plastikust sahtlitega karpi (mida saab ilmselt nt. Jyskist), aga kutsun teid üles pigem taaskasutama ning üks tore karp/kast, mis on nt. mõne saadetisega koju saabunud teeb sama töö ära. Seda saab endale sobivalt kaunistada (nt peale vuntsid, laps joonistab vms) ja samamoodi peale kiri, et see on "Issi hädaabi karp" vms, sobilik nimetus. Ja karp täida sellega, mis sinu isale meeldib :) magus näks, soojad sokid vms isiklik asi. Mis sa tead, et sinu isal tuju heaks teeb.

Lisaks võid karbi sisekaanele isiklikke sõnumeid nt. post-it paberitega lisada. Mida sa isale öelda tahad :) Personaliseeri see ja ma arvan, et kingitus tabab naelapea pihta ;)

Või kui tahad - lisa selgitused mis karbis mille vastu aitab. Nt. sokid, kui jalad külmetavad või lemmik kommid, kui tuju pisut paha vms. Ole leidlik :)
Pinterest
Mis siis muud, kui meisterdama! ♡

Liina :)


Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.