Retsept sügisese kaamose vastu

15:13
Mõni inimene on sügise inimene. Mina mitte. Mina olen suve inimene - päike, soojus, valgus... No siis ongi eriti keeruline kohaneda sellega, mis hetkel akna taga on. Tõsiselt hall, pime, sajab, külm...

Mis ma siis teen. Kodutunnet teen!
Kui ma saaksin seda lõhna edasi anda, mis mul hetkel kodus on. Sisuliselt enamus kordi küpsetangi ma selle lõhna pärast, mis pärast kodus on. Praegu siin on magus kaneeliküpsise lõhn segunenud värske kohvi lõhnaga.

Seega minu retsept - palju küünlaid, soe küpsetis laual ja hea tass kohvi/teed/kakaod. Toas on hea soe, las õues marutab! See ei tee ka halba, et mul Bublé playlist taustaks käib. Ma ei tea, aga mul läks tuju palju paremaks kohe.

Ise tegin täna megalihtsaid küpsiseid selle retsepti järgi ja lisasin ise kaneeli, sest kaneel teeb alati kõik veel paremaks :)


Niisiis. Selle asemel, et vaadata kurvalt aknast välja - naudi magusat lõhna, head tassi meelisjooki ja vaade aknast muutub palju õdusamaks :)

Liina :)

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.