Kodutaimed jõuluehteisse

08:30
Detsember on peaaegu ukse taga ning tasapisi on välja ilmuma hakanud esimesed jõulutuled ja -kaunistused. Mina olen üks neist inimestest, kel juba 1. detsembriks kodus jõulukaunistused üleval, kuid kes siis pärispühad hoopiski teises Eesti otsas pere ja sugulaste juures veedab. See tähendab aga seda, päris jõulupuud ma enda kodus tavaliselt püsti ei pane. Olen sellele leidnud aga omapärase alternatiivi - nimelt saavad jõuluehteisse kõik mu ülejäänud kodutaimed :)

Variant 1: lisa jõulukaunistused.

Popsugar

Popsugar

Gardenista

Better Homes & Gardens

Homedit


Variant 2: kaunista lillepott.


Better Homes & Gardens

Homedit

Homedit

Not Just a Housewife

Variant 3: loo jõulumaagia, kaasates erinevaid taimi või oksi.

Not Just a Housewife

Etsy

Beyond the Essential Events

1800 Flowers


Loomingulist kodukaunistamist!

Kai

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.