Nutikad võimalused piparkookide kasutamiseks

08:28
Piparkoogid ja jõulud käivad kokku nagu sukk ja saabas. Nii näeb piparkooke päris palju poelettidel ja ka kodus kausikestes. Olgem ausad - mõned neist piparkookidest on ikka tõelised meistriteosed! Uurisin pisut ja leidsin mõned superlahedad ideed, kuidas piparkooke kaunistada ja kuidas piparkookidega oma kodu, jõulukinke ning jõululauda kaunistada - jagan neid mõtteid ka teiega :)

PS - alati ei peagi kasutamaq kaunistuseks glasuuri, võib proovida ka tuhksuhkurt! Kui kasutad põnevaid šabloone, jäävad piparkookidele muhedad mustrid!
Koduhaldjas
Piparkook ei pea olema alati see, mis läheb jõulupaki sisse - vahel võibki piparkook ise hoopis jõulupakiks olla :)
Taste
Recipe Tin
Jõululiku pidulaua kohakaardid võid seekord teha piparkookidele
Pinterest
Mrs Jones
Piparkookidest võib teha imeilusaid kuusekaunistusi - lase vaid loovus valla :)
Interior Design
Interior Design
Veel üks lahe kaunistusvõimalus on lisada piparkook kingipakile - kui paned sellele ka kingisaaja nime, pole pakile enam ka nimesilti vaja!
made by mary
The Frugal Homemaker
Lisaks piparkoogimajale on üsna lihtne teha ka piparkoogist 3D-kuusekest: selleks on Sul vaja teha kahte või kolme kuuse-kujulist piparkooki, millel on erinevad sisselõiked, ja panna need omavahel kokku:)
Not Martha
Julgemad leiavad meie blogist varasema postituse ka selle kohta, kuidas piparkoogimaja meisterdada.

Vaata kindlasti veel ka Koduhaldja blogipostitust - sealt leiad palju imekauneid ideid piparkookide kaunistamiseks ja piparkookidega kaunistamiseks!

Põnevaid ideid ja meisterdamist (ning maiustamist)!

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.