Ise tehtud advendikalender vol2

10:22Me oleme varemgi soovitanud advendikalender ise meisterdada. See aasta võtsin käsile ja meisterdasin ühe ise enda abikaasale. NB! Veel pole hilja - meisterda samuti üks personaalne advendikalender lapsele, mehele... (ära olnud päevad saab tagant järele korraga kasutada;)).
Soetasin Tigerist numbritega pesulõksud (hinda ei mäleta, aga üle paari euro kindlasti ei olnud).
Kodus oli mul takunööri. Lisaks ostsin mõned maiustused (šokolaadimedalite kotikese ja mõned šokolaaditahvlid).
Tulemus oli selline:
Mis ma siis sinna veel lisasin? Personaalsed märkmed :) Näiteks sellised:
Teisi märkmeid ma näidata ei saa, mu abikaasa võib postitust lugeda ja ta ei tohi enne teada, kui õige päev käes :) Kahjuks oli mul pabereid vähe, personaalseid sõnumeid oleks tahtnud rohkemgi lisada :)
Abikaasa oli üllatunud ja tsiteerin teda: "Nägid minu nimel nii palju vaeva?". Teisisõnu suutsin teda üllatada ja tal on nüüd midagi oodata iga päev :)
See võttis mul reaalselt ca 15 minutit aega ja oli lõbus projekt! Soovitan!
Natukene lisainspiratsiooni ka:
katescreativespace
pinterest
pinterest
pinterest
pinterest
pinterest
pinterest
pinterest
Ilusat jõuluootust!
Liina

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.