Jõuluteemalised teepakikesed

21:46

(Eliise) Kohvi asemel on vahel väga hea hoopis teed juua. Eriti talvel, kui poelettidele ilmuvad erinevad jõuluteed, mis lõhnavad imehästi ja aitavad jõulutunde tekkimisele edukalt kaasa.

Ma pole varem selle peale mõelnud, et ka lihtsat teepakikest saab natuke omanäolisemaks muuta ning kinkimisvalmis seada. Üsna minimaalsete vahenditega on võimalik teepakike vahvaks jõulukingituseks meisterdada, mis igal teejoomisel selle kinkijat ilusti meelde tuletab.
Usun, et selline pakike teeb rõõmu nii kingituse tegijatele kui ka kingituse saajale!

Vilunud käsitöömeistrid võiksid proovida ise teekotikese sisse kuivatatud õisi või lehti lisada (piparmünt, pärnaõis jms) ning teepakikese hoidjad käsitsi valmis joonistada.
Näiteks sedasi ...


Minu arvates väga isiklik kingitus, mille valmistamisega saavad hakkama ka lapsed!
Kui see aga siiski liiga keeruline tundub, siis tegelikult saab ka lihtsamalt! Tuleb võtta ilus paber (soovitavalt hästi paks) ja sellest meelepärased kujundid välja lõigata.Seejärel tuleb olemas olev teepaki hoidja eemaldada ning klammerdajaga uus kujund kinnitada. Samuti on võimalik erilisust lisada teepakikesi hoidva karbi kaunistamisega.


 Mina proovin järele ja kingin sellise ilmselt oma vanaemale. Eks ikka selleks, et aeg-ajalt  tema riiulil ennast talle meelde tuletada.

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.