Isikupärased tassid

21:56
Tasside kinkimine on üldiselt kindel variant, et kingitusest kingisaajale rõõmu ja kasu on. Isegi siis, kui kapp juba tasse täis on. Viimasel juhul aitab aga kaasa see, kui kingile oma kätega isikupära juurde anda. Tasside puhul on selle tegemiseks hea variant külastada kunsti- või käsitööpoodi ja soetada endale portselanvärvi.

Portselanvärvi saab osta kas ühe purgi või komplekti kaupa, et aga meisterdamist veelgi lihtsamaks teha, saab hästi varustatud kunstikauplustest ka portselanmarkereid osta. Markeritega saab jooned peenemad ja parimad on nad just teksti või mustri tegemiseks. Portselanvärvid ei maksa palju, küll aga annavad võimaluse luua midagi tõeliselt isikupärast ja praktilist.

Kui pildike valmis, tuleb tass tunniks kuni kaheks (oleneb konkreetsetest värvidest) ahju pista, aga kui ta sealt juba välja tulnud on, ei tohiks ka nõudepesumasin sellele liiga enam teha :)






Kui must-valge liiga igav tundub, siis tuleb värvid käiku lasta.


 Viimane pilt pärineb siit>>



Need pildid ja mõningaid ideid veel leiab siit>>


Tuleb lasta fantaasial möllata või kirjutada tassile hoopis mõni südamlik sõnum.

Selle pildi leidsin isetegija.net lehelt siit>>


Idee enda leidsin ühest saksakeelsest blogist, kus öeldakse, et leida võib ka selliseid portselanmarkereid, pärast mille kasutamist pole vaja tasse isegi ahju panna. Võta näpust, ehk leiab ka Eesti poodidest mõne sellise. 

Pilt pärineb siit saksakeelsest blogist>>

Mõnusat meisterdamist!

1 kommentaar:

  1. Siit täitsa leiab selliseid markereid ka: http://www.vunder.ee/shop/?id=1151 :)

    VastaKustuta

Toetab Blogger.