Häid ideid loosipakkidesse

07:00
Käsi püsti, kelle töö juures või suguvõsaga jõule tähistades loosipakke tehakse! Mul on küll igal aastal nuputamist, mis võiks olla see äge kingitus, mis võiks sobida ükskõik kellele, kes jõulupeol just minu tehtud paki saab. Tihti on kingil ka hinnalimiit peal, nii et vahel tundub, et ei tea kohe üldse, mida kingipakki pista.
Panin kokku mõned head ideed, mis võiks valmistada rõõmu igaühele.


  • Midagi maitsvat - söömine on ainuke töö, mis toidab ja selles võib päris kindel olla, et söömisega tegeleme me kõik. Kui plaanid kinkida piparkooke, tee seda loominguliselt - isetehtud piparkoogi maja või kuubik, mille alt näiteks kakaomeisterdamise komplekt välja piilub, on juba väga hea! Isetehtud šokolaadikommid või trühvlid saab kaunilt pakendada ning sama on ka küpsistega. Või tee väike inception ja kingi näiteks purgike kõige vajalikuga, et kingisaaja saaks ise maitsvad küpsised meisterdada. Valik on lai: vahukommid, šokolaadid, küpsisedteepakid, pulgakommid või hoopiski verivorsti-pohlamoosi saiakesed


Deavita


Thirsty for Tea



  • Heade mõtete, inspireerivate tsitaatide või naljakate ütlemiste purgike. "Raske päeva üleelamise purgike" töökaaslasele pole üldse paha mõte, kui sinna sisse saavad mõtted nagu "ära muretse, nädalavahetus tuleb iga nädala lõpus!" 


Jaffacat


  • Peresaladus! Terve suguvõsa teab, et teed maailma kõige paremaid muffineid ja tahaks teada, mis su saladus on? Pane loosipakki kaunilt pakitud muffiniretsept klausliga, et tegu on justnimelt salaretseptiga. See idee võib esmapilgul tobe tunduda, aga tegelikult tahaks mina näiteks küll teada, kuidas minu vanaema praekartulid alati nii krõbedad on või mismoodi mu tädi seda leiba ikka täpselt küpsetab.
Etsy




  • Pisike annetus sinna, kus seda vaja on. Kui kingipakil on summalimiit, siis anneta see summa mõnele heategevuslikule organisatsioonile või abivajajale. Meisterda sellekohane kaunis kaart, et kingisaaja teaks, et tema nimel selline heategu tehtud.
The Postman's Knock




  • Midagi praktilist - isetehtud veinikork, kaunistatud tass või ise meisterdatud klaasialus. Mõtle lihtsalt nii - mida mina loosipakist saada tahaks, mida ma ka kasutaksin? 
Almost Supermom



Pole see loosipakkide sisu väljamõtlemine üldse keeruline. Peab vaid jõulusaginas natuke aega maha võtma, abiks Google ja ideid tuleb nii palju, et jagub järgmiseks 10 aastakski :)

Vahvat meisterdamist!

Kai



Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.