Üks tore žest oma kallimale!

11:13
Järgnevalt pakub Liina välja mõne toreda mõtte, millega pühade puhul üllatada oma kallimat. Eeskätt võiks see idee sobida meestele, aga loomulikult võivad ka naised oma mehi üllatada :)

Jõulud on ikka aja maha võtmise aeg, kinkimise aeg... Aga ma ise leian, et kaduma on läinud see põhimõte, et on küll kinkimise aeg, aga kas peab alati koostama nimekirja asjadest, mida soovid saada? Pakun omalt poolt välja mõne idee, mida on ka meestel lihtne teostada ja mis mulle isiklikult tooks palju enam rõõmu, kui üks parfüümipudel või tehikavidin.

Ettepanek number 1:
Midagi lihtsat - valmista enda kallimale üks meeldiv õhtusöök. 
Tavaliselt võib vist väita, et mehed teevad siiski harvem süüa, kui naised (kui mees just ei juhtu kokaametit pidama :)), seega selline žest võib mõjuda tõelise üllatusena ja saadab kallimale ka kindla signaali, et oled tema nimel vaeva näinud :)
Pakun välja mõne lihtsa retsepti, näiteks kana šampinjonidega (kanaroogasid on alati hea ja lihtne teha, tasub endale sobiv retsept leida). Magustoiduks tee ise kook! Jah, kook :) See võib olla väga lihtne, aga rabab kallima jalust. Näiteks kohupiimakook, mille puhul tee oma elu kergemaks ja osta poest valmis tehtud muretaigen. Sellega saab igaüks hakkama! Soojale koogile lisa vaniljejäätis, see kooslus viib keele alla.
Ära siis unusta ka mõni küünal süüdata ja kallimale üks lilleõis tuua :)

Ettepanek number 2:
Järgmine romantika aste - oleme õpetanud, kuidas teha advendikalendreid, mina aga pakun välja võimalus teha kallimale romantiline kalender, kus iga kotikese sees on kallimale mõni tore üllatus. Tema lemmik šokolaad, soojad sokid, sest ta jalad kipuvad külmetama, üks kirjake isikliku sõnumiga... Kasuta vaid oma fantaasiat ja kallim saab igal hommikul ärgates kätte tõelise südamega tehtud "kingituse" :)
See võiks olla tõeliselt lihtsa teostusega, näiteks selline:
 
Ettepanek number 3: 
Tõelisele romantikule oleme ühes blogipostituses juba soovitanud teha romantilise lubaduste purgi. Seda ettepanekut tasub aga meenutada ja omalt poolt pakun välja ka armsate sõnumitega karbi, mis võiks näha välja selline:
Iga süda võiks sisaldada mõnda komplimenti, lubadust jne. Lase fantaasial voolata :) Juhuks, kui mehed arvavad, et südameid on raske meisterdada, siis lihtne, väga lihtne õpetus on:
Voldid paberi kokku ja lõikad ainult ühe südamepoole välja. Voldid paberi lahti ja ongi süda :)

Ettepanek number 4:
Armastuse kupongid.
Idee on väga lihtne, kinkida kallimale kuponge, kus igal on kirjas mõni tore ühistegevus. Kas selleks on siis tore õhtusöök väljas, ühine jalutuskäik, 15 minutit massaaži või nõudepesu... Küll siis kallis inimene saab enda soovi järgi kuponge lunastada :)

Ettepanek number 5:
See ettepanek sisaldab ka võimalust kingitus siiski osta. Aga seob endas toreda üllatuse ja natukene võimaluse ka ette valmistada ehk siis kallimale näidata, et oled vaeva näinud.
Sisuliselt on tegemist "kohtingu kaardiga", mille puhul saad kallimale kinkida kas ühe päeva või miks mitte, mitme päeva kohta kohtingu. Välja võiks see näha nii:
Kaart selgitusega, kuhu ja miks minnakse. Mida toredat seal koos teha saab.. Lisaks kaardile siis kas piletid etendusele, tutvustav brožüür näitusest, foto restoranist... mis iganes te koos teha soovite! Selle kingituse võlu on ka kuupäeva paika panemine, siis ei saa plaanidest kiire elutempo tõttu loobuda! (aga tee ikka väike taustauuring, et soovitud kuupäev juba broneeritud ei oleks :))

Niisiis, mehed. Ideesid on ja lisaks sellele on nad lihtsasti teostatavad. Leidub ideesid tõelistele romantika armastajatele, aga ideesid ka neile, kes soovivad midagi lihtsamat. Olgem ausad, mina oleksin küll õhtusöögi üle õnnelik. Või mis iganes kingituse üle, millesse on süda sisse "pandud" :)

Romantilisi pühasid soovides,
Liina:)

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.