Aastavahetuse kihisev

11:35
Kai jagab lihtsamast lihtsamat retsepti aastavahetuse veelgi värvikirevamaks vastuvõtuks. Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga ja see võib kahjustada Teie tervist.


Aastavahetuse saluudile lisaks on traditsiooniks saanud ka kihisev mullijook. Järgnevalt jagan ühe konkreetse idee ja siis lingi mitmele huvitavale katsetusele, kuidas aastavahetusel tavapärasele šampusele natuke värvi juurde anda.

Tegelikult oli mul plaan jagada Bellini retsepti (Prossecco vahuvein ja purustatud virsikud), aga aastaaeg ei soosi sellise joogi tegemist - seda sobib pigem suvel meisterdada, kui poes korralikke virsikuid leidub.

Küll aga on võimalik teha väga uhket Mimosa kokteili, kus vaja vaid vahuveini ja apelsinimahla (parem oleks kui värskelt pressitud). Muud kunsti siin pole, kui kaks asja lihtsalt kokku valada. Idee sain Nami-nami retseptikogust>>



Kes aga midagi veelgi värvikamat ihkab teha, siis leidsin sellise lõbusa blogi nagu "Maitseid maalt ja merelt", kus mitmeid eri jooke proovitud,vaata lähemalt siit>>


Vahuveini võib ilmselt kokku segada ükskõik millise meelepärase mahlaga, nii et valik on lai. Tähtis on meeles pidada, et neid jooke tuleb tarvitada vastutustundlikult.

Head vana aasta lõppu! :)

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.