Tõmblukkudest käevõru

23:26

Hei! Eelmisel aastal jagasin meisterdamise ideed, kuidas pitskanga peale pärleid ritta seades saab ilusaid käevõrusid teha. Kas mäletad seda postitust?


Millegipärast on ehted ja ilumeel mulle kogu aeg huvi pakkunud ja nüüdki leidsin jälle põneva ehete isetegemise idee.

Nimelt saab tõmblukkudest valmistada põnevaid käevõrusid.  Tuleb lihtsalt sobiva pikkusega tõmblukk leida ja selle külge või peale lisaks kaunistusi lisada (kas siis liimida või niidiga külge õmmelda). Käevõrule sobiv kinnitus lisada ja voilaa - ongi valmis!

Siin mõned pildid inspireerimiseks :)


pinterest.com

pinterest.com

pinimg.com

etsy.com

craftandfun.com


Erinevate käevõrude meisterdamiseks vajalikud tarvikud on müügil kanga ja käsitöö poodides, kuid ilmselt leiab ka kodust üht-teist huvitavat. Näiteks riietelt, mida enam ei kanna, saab luku lahti harutada ja sellele ehtena uue elu anda.

Selleks, et lukule silmapaistvamat ja luksuslikumat välismust lisada, võib selle nt metallikvärviga üle värvida või hoopis liimiga sädelevaid pulbreid peale puistata. Nii palju võimalusi ja mina proovin ka kindlasti mõne variandi enne jõule järele teha. Ehteid sobib kinkida nii meestele kui ka naistele ja ma usun, et tõmblukk on super algmaterjal vahva kingituse tegemiseks.

Minu isiklik lemmik on selline meistriteos:

totallyloveit.com
 Mina juba igatahes ootan jõule ja tunnen rõõmu isetegemisest. Tee sina ka juba praegu jõulukingituste meisterdamisega algust!

Eliise

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.