Väikesed jõuluüllatused sõpradele või kolleegidele

07:00

Parim kink on küll koosveedetud aeg, kuid sel aastal tulevad jõulud teistmoodi. Kuigi jõulupidusid sel aastal ei toimu, plaanin mina oma töökaaslasi väikese kingitusega siiski meeles pidada. Töötan väikeses tiimis ja olen oma kolleege igal aastal millegi väiksega üllatanud. Nii ka sel aastal. Kogusin kokku paar vahvat ideed, mida ise viimastel aastatel teinud olen. Need ideed ei maksa palju ning sobivad ka sõpradele või sugulastele. 


Happy Go Lucky


2019. aastal tegin kolleegidele mõnusad kakaotegemise komplektid. Ühe tassi jagu kakaod, pisut vahukomme, klaasist pudelike on taaskasutatud (tegemist oli originaalis erinevate viskide näidistoodetega) ning lisasin juurde ka kaunistusi. Ühe pudelikese hinnaks võis tulla ehk 20 senti. 


Kaunis ühe-tassi-kakao komplekt.

Kellukesed on veel puudu, aga sellised nad tulid. 


2018. aastal lähenesin pisut tervislikumalt ja segasin vanematekodust Saaremaalt pärit taimedest kokku tervistavad teesegud. Panin kokku piparmünti, raudrohtu ja melissi ning pakendasin jõulumeeleolusse. Ühest pakis oli lahtist teed umbes 4-5 tassi jagu. Ühe pakikese hind tuli ca 50 senti.


Teesegusid oli lihtsam teha kui pärast pakendit kujundada.


2017. aastal sulatasin ise tumedat šokolaadi, kuhu lisasin soolapulki ja mini-vahukomme. Murdsin suurema šokolaadi tükkideks ning pakendasin erineva suurusega tükid üksteise peale tsellofaani. Ühe paki hind tuli umbes 50 senti.


Mmmmagus šokolaaaad...

Lihtne, ilus, maitsev!


Sel aastal pole ma jõulukinke veel päris valmis teinud, aga idee on olemas ja esimene (natuke läbikukkunud) katsetus ka. Sel aastal üllatan kolleege isetehtud (kohvi)seebiga! Sest 2020 on lisaks kõigele muule ka kätepesuaasta. Materjalid on mul juba olemas ja ühe seebi hind tuleb kusagil 1 euro kanti. Panin juurde ka foto, milline lõplik variant välja hakkab nägema (seekord panen kohvi natuke vähem).


Minu esimene seebitegemise katsetus - natsa palju kohvi sai. Aga jube hea kooriv on ühest küljest...

Ideaalne variant: Living Well, Spending Less


Sellised väiksed kingid sobivad hästi nii kolleegidele, sõpradele, sugulastele või kõigile, kellele suurt kingitust teha ei taha (või olgem otsekohesed - pole ka ressursse), aga keda tahaks siiski meeles pidada :)

Vahvat jõuluootust!

Kai



Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.