Raamitud tsitaat lemmikraamatust

08:30
Kai jagab jõulukingiideed, mis teeb südame soojaks raamatulugemishuvilistel, aga sobib kingiks hästi ka kõigile teistele.

Olen juba ammu mõelnud oma lemmikraamatute lemmikleheküljed või -tsitaadid välja printida, ära raamida ja seinale riputada. Tegemist on lihtsa ideega, mis mitte ainult ei dekoreeri kodu, vaid loob ka emotsiooni. Ja seda iga kord, kui pilgu sellele viskad.

Paar näidet siinsamas:

Foto: Etsy.com
Foto: Etsy.com

Foto: Readers.com

Foto: notonthehighstreet.com


Kui ühe teksti teise peale trükkimine on tülikas või fototöötluse oskusi napib, võib asjale käsitsi läheneda: pikem tekst paberiga raamida ning lühem tsitaat kirjutada klaasile. Või kirjutadagi ainult klaasile.

Foto: Etsy.com

Foto: notonthehighstreet.com


Foto: quotesgram.com

Minu vaieldamatud lemmikraamatud on kõik teosed Potteri-sarjast ja ühtegi teist raamatut ei ole ma lugenud nii palju kordi kui Harry Potteri esimest osa. Sestap, kui teeksin jõulukinki iseendale, teeksin ma midagi sellist:

Foto: Etsy.com





Taoline kink sobib kellele tahes ja millal tahes, nii jõuludeks kui ka näiteks sünnipäevadeks. Oma õele tegin eelmisel aastal sellise sünnipäevakingi:




Siit aga üks vägagi jõulune idee. Vaja läheb paksu pildiraami, millele ise meisterdades ruumi juurde saab tekitada. Vot nii vahva tulemus ongi:

Õpetuse leiab siit: kerribradford.com

Mõnusat meisterdamist!

Kai





Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.