Lillekaunistus

08:00
Suvi kestab veel! Kui sul on tulemas mõni pidu (pulmahooaeg on täies hoos), pakun sulle välja väga lihtsa nipi, kuidas ise endale suurepäraseid lillekaunistusi meisterdada.
Me kõik oleme näinud neid kauneid lopsakaid lilledest dekoratsioone:
wedding-flowers-and-reception-ideas
aliexpress
Antud kaunistused annavad peole väga palju juurde, kuna nad on suured ja pilkupüüdvad. Neid saab meisterdada nii elus lilledest kui kunstlilledest.
Elus lilledest kaunistuse meisterdamiseks soeta lillepoest endale roheline švamm ehk teisisõnu oasis. Seda müüakse tavaliselt teises vormis, aga on väga kergelt endale meelepäraseks vormitav.
Nüüd niisuta oasis ja torka lõikelilled sisse. NB! Kui soovid dekoratsiooni riputada, kinnita oasise sisse esmalt traadist konks.
pinterest
Kui soovid seda näha samm-sammult, saad toredaid juhendeid siit videost:

Kui sa ei soovi elus lilli kasutada, on sul tarvis penoplastist palle, mida saab näiteks siit. Lisaks on sul tarvis liimi (kõige kergem on kasutada kuumaliimipüstolit) ning kunstlilli omal valikul. Nüüd asu lilleõisi külge liimima:

pinterest
Veel üks võimalus on teha lilleõied ise paksemast paberist. Selleks müüakse käsitööpoodides vastavaid auguraudasid. Lisaks kasuta penoplastist palle ning värvilise otsaga nööpnõelu:
pinterest
Valmistatud kaunistusi lisa lauakaunistuste sekka, riputa lakke või mõne maasse torgatud toki külge jne.
pinterest
pinterest
pinterest

pinterest
Fantaasiat!
Liina :)

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.