Naistepäevaks: šokolaadis maasikad ja puuviljad

08:00
Seekord jagab Helena naistepäeva eel nõu, kuidas oma kallimaid romantiliselt üllatada.

Šokolaad ja maasikad on kahtlemata üliromantilised komponendid - neid kahte koos serveerides on võimalik saavutada veelgi veetlevam tulemus! Naistepäeva eel tasub võtta kas maasikad või mõni muu puuvili ja kasta see šokolaadi sisse, külmutada ning üllatada seejärel magusaga oma kõige kallimat. Ja keegi ei ütle, et selline maius peaks vaid naistepäeva tähistamiseks jääma ;)

Koostisosad:

- maasikad või viinamarjad, mandariinid, õunad või muu magus puuvili
- šokolaad (pruun piimašokolaad/küpsetusšokolaad, aga miks mitte ka valge või tume šokolaad)
(näidiskogustega retsepti leiad näiteks siit)

Valmistamine:

Kui tahad kasutada maasikaid, siis vala sügavasse nõusse vett ja kalla sinna maasikad. Mõne minuti järel vala vesi välja ja kuivata maasikaid paberkäterätikul, sest nii säilitavad maasikad šokolaadis oma lõhna ja maitse.

Seejärel sulata veevannis šokolaad ja kasta marjad ükshaaval sinna sisse (maasikate puhul on armas, kui jätad alles ka rohelise osa - seda pole vaja šokolaadi sisse kasta; viinamarjade puhul vali võimalusel ilma seemneteta viinamarjad). Pärast kuuma šokolaadi sisse kastmist jahuta maasikad või muud puuviljad, mille maiuse valmistamiseks valisid. Olen ise puuviljad näiteks küpsetuspaberiga kaetud kandikule asetanud ja vahel ka külmkappi pistnud, et šokolaad ära taheneks. Ja voilaa - saadki neid näiteks koos hea joogiga oma kallimale serveerida!

Allikas: Pinterest
Soovi korral võid  maasikad või viinamarjad ka puidust varda otsa ajada - nii saab suu korraga magusamaks! Pane kokku kasvõi erinevaid puuvilju - maasikaid, banaane, viinamarju, vahele vahukomme või muud magusat... ;)


Allikas: Carlsbad Cravings
Allikas: Pinterest
Allikas: Huffington Post
Soovi korral lisa šokolaadi juurde ka pähkleid, kookoshelbeid või muud meelepärast!


Allikas: Self
Allikas: Moritz


Allikas: aufeminin
Allikas: Lil´Luna
Allikas: Strawberries
Miks mitte - soovi korral võid ka terve puuvilja šokolaadi sisse pista! Vaata, kuidas Liina sellisel moel siin šokolaadise õuna retsepti jagas!

Allikas: Resparkle
Head meisterdamist ja head maiustamist!

Helena

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.