Koolitarvete organiseerimine

10:38
Kohe-kohe algab uus kooliaasta. Liina pakub koolilastele viimasteks puhkepäevadeks pisikesi "Tee ise" projekte, et koolilaud oleks tipp-topp korras.

Selleks postituseks sain inspiratsiooni enda õelapselt Grete Liisilt, kes elab Rootsis ning alustas juba eile kooliteed. Ta otsib Youtube-ist igasuguseid inspiratsiooniallikaid, kuidas oma lõputuid värvipliiatsite jms ladu korrastada. Hetkel leidsin ta laualt kõige lihtsama ja leidlikuma lahenduse, kus ta oli kolm papp-topsi üksteise külge liiminud ja see süsteem toimis!
Siis aga näitas ta mulle igasuguseid ideesid, mis ta oli juba kokku kogunud ja hakkab nüüd nädalavahetusel suure hooga meisterdama. Soetasime talle isegi liimipüstoli (10 eurot + liimipulgad), et ta saaks oma mõtteid maksimaalselt teostada.
Pakun siis koolilastele välja meisterdamiseks projekti:

Pliiatsite jms hoidja käepärastest vahenditest

Plekkpurgid (vanad konservid), mis saab üle kleepida endale meelepäraste paberitega ning üksteise külge liimida kas liimipüstoliga või kiirliimiga (NB! Kasuta täiskasvanu abi, et hoiduda liimi sattumisest nahale). 
Allikas: Pinterest
Kui tahad natukene rohkem nokitseda, võid purgid ise üle ka värvida, üks õpetus on siin. Ja tulemus on selline:
Allikas: Idigpinterest
Üllatuseks saab ära kasutada ka tühjad tualettpaberirullid.
Allikas: Pinterest
Selle kohta leiab ka videoõpetuse (seal on veel mitmeid toredaid isetegemise ideid):
 

Viimasena pakun loomulikult välja purkide taaskasutamise, mille tegemise õpetuse leiad inglise keelsena siit.
Allikas: Intlarrivals
Purke saab üle värvida, kleepida, sildistada jnejnejne. Liimi peale pitsiribasid või südameid, mis iganes sulle meeldib! Kasuta ainult enda fantaasiat :)
Allikas: Popsugar
Head meisterdamist!
Liina :)

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.