"Teeise" projekt kriidivärvidega number 2. Söögitoolid

08:00
Eilses postituses näitasin, kuidas ma Annie Sloani kriidivärvidega endale lillepostamendi meisterdasin. Seal kirjutasin ka, mis on kriidivärvide eelised ja miks ma neid soojalt soovitan. Täna näitan, mis tore idee mul lisaks tekkis.

Kuna mul jäi värvi üle, leidsin, et ka söögitoolid vajaksin uuendamist. Aastaid tagasi olin ma saanud neli vanemat tooli ja tollel korral värvisin nad üle valge värviga. Kaunistuse lisasin salvrätitehnikas.
Siis oli tulemus selline:
Kuna tool on juba aastaid kasutusel olnud, oli lillekaunistus koledaks kulunud ja tagumine aeg oli tooli uuendada. Esimese etapina lihvisin tooli pinda ühtlasemaks.
Järgmiseks kandsin peale esimese kihi värvi. Peale kuivamist teise kihi ja peale täielikku kuivamist viimistlesin Annie Sloan lakiga. Kasutasin kahte värvitooni - old white ja antoinette.
Minu tulemus oli selline:
Päikesevalguses tundub valge toon pisut kollakam, kui reaalsuses, aga mina olen tulemusega väga rahul.
NB! Kuni 18.05.18 käib meil Vintage Chick-i mäng, kus loosime välja liitri vabalt valitud toonis kriidivärvi ning kaitsevaha. Osalemiseks kirjuta kommentaaridesse millist mööblieset sina tuunida sooviksid!

Pintslid kätte!
Liina :)


2 kommentaari:

  1. Kuna kolisin elukaaslasega kokku ja tema korteris on mööbel meeldivalt mehiselt puidune, siis esimesena plaanime üle võõbata söögilaua ja toolid.
    Tänan postituste eest, nii hea kui info kohe koju kätte tuleb!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaga mulle Facebookis tulemust ka, Elekas :)

      Kustuta

Toetab Blogger.