Reisimälestuste jäädvustamine

09:52
Suvel saab palju ringi reisitud. Kuna suveilmad olid sellel aastal üürikesed, on paljudel veel sügisel-talvel suvine reis ees.
Minule meeldib randadest kive ja teokarpe kaasa korjata. Mõni kogub jällegi liiva erinevatest randadest üle maailma. Pakun välja mõned mõtted, kuidas oma kollektsioone erilisemaks teha :)

Pane mälestus purki/pildiraami!

Purkide taaskasutus on ammuilma populaarne teema. Võta purk - liimi külge takunööri, kaunistusi... Kaunista, kuidas meeldib. Purgi sisse lisa kogutud liiv ning miks mitte - tore foto rannast, kust see on korjatud või riigist, kus sai käidud. Selle läbi muutub mälestus kohe elavamaks!
pinterest
Samasse purki saad asetada ka kogutud teokarbid. Tore mõte on lisada ka reisi aeg - kellel see aastaid hiljem enam meeles püsib :)
pinterest
Kui leiad poest sügavama pildiraami, saad liiva lisada ka raami vahele:
pinterest
Kui sul on suur liivakollektsioon, saad neid mahutada ühte suurde anumasse ja lisada juurde mis liiv kuna ja kust on toodud:
pinterest
Ka kividele saab asukoha ja aja peale märkida:
pinterest
Armas idee on alati reisil ka üks kivi leida, millele enda hea mälestus antud reisist peale märkida. Seeläbi saad ka aastaid hiljem toredaid emotsioone taaselustada:
pinterest
Kui sa ei kogu otseselt liiva vms, saad pisidetailidest teha toreda mälestuste tahvli. Lisa sinna fotosid, lennupileteid, külastatud kohtade pileteid jms.
pinterest
Armastad palju fotosid teha? Eriti tore on fotosid konkreetsest reisist niimoodi ühes kohas hoida:
pinterest
Ega siis muud, kui mälestusi jäädvustama või uusi koguma!
Liina :)

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.