Emadepäeva kinkekomplektike

09:00
Öeldakse, et ema töö ei saa kunagi otsa - sellel pole graafikuid ega puhkepäevi. Mida aeg edasi, seda rohkem on kodustes tegemistes hakanud kaasa lööma ka isad ja kuigi see on ainult positiivne, siis jätkuvalt on suurem osa koduseid tegemisi ikka naiste ja emade teha. Kuigi ühest päevast aastas ilmselt ei piisa, selleks et emade tööd hinnata, siis sellegipoolest võiks sel pühapäeval anda endast parima, et oma emale ja ka vanaemadele märku anda, et nende tehtu on hindamatu väärtusega :)

Mõeldes selle peale, mis oleks ideaalne emadepäevakingitus näiteks minu emale, siis jõudsin järeldusele, et ilmselt oleks see aeg iseendale. Aega kinkida on raske - võib-olla teatripilet või kinkekaart on siinkohal abiks, kuid väike nn. treat-yourself või "premeeri-ennastpakike ei tee kunagi paha. Siin saab appi võtta ka meie blogi lemmik DIY-vahendi: purgi!

Komplekti võid panna ema lemmikmaiustusi, spa-tooteid või kirjutada häid mõtteid ja soove - tee täpselt seda, mis Sinu emale kõige südamelähedasem oleks :) 

Polka Dot Chair


Kelly Elko

I Heart Arts n Crafts
Lil Luna
Real Coake


Silly Pearl


Toredat meisterdamist!

Kai








Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.