Suur jõulumäng: mida Sina jõuluks meisterdasid?

10:23
Armsad sõbrad!

Paneme käima selle talve lahedaima jõulumängu ja ootame teid kõiki osalema! Seekord anname ära eriti kopsaka auhinna, milles on põnevaid kinke meie toredatelt toetajatelt!

Mida auhinna saamiseks teha tuleb?

1. Kliki meie Facebooki-lehel oleval kampaaniapildil
2. Lisa pildi alla kommentaaridesse foto enda meisterdatud jõulukingist või jõulukaunistusest
3. Osaledki loosimises! :)



Auhinnaks on sel korral muhe jõulupakk, milles on...

...üks paar roostevabast terasest Fiskarsi universaalkääre, mis sobivad ideaalselt erinevateks lõikamistöödeks nii kodus, koolis kui ka kontoris. Nende kiftide kääride puhul saad ka terade pinget reguleerida!
Fiskars
....Helmehaldja käsitöötarvikute 10-eurone kinkekaart, millega saad soetada põnevaid vahendeid meisterdamiseks nii Helmehaldja e-post kui ka Tallinnas asuvast esindusest. Valikust leiad kõike alates kümnetest tuhandetest pärlitest ja helmestest kuni FIMO savi ja ilupaelteni.
Helmehaldjas
...ülilahe mustrirull, mille abil ülilihtsalt imearmsaid piparkooke ja küpsiseid valmistada. Põneva  tulemuse saamiseks on mustrirullil armsad kujundid, mis tainast rullides kenad mustrid jätavad.
Mustrirull
...Brigitta Äri 10-eurone kinkekaart, mille abil saad imevahvaid kunsti- ja käsitöötarbeid soetada. Nii Viljandis kui ka Tallinnas asuva Brigitta Äri kauplustes leiad hulganisti erinevaid tarvikuid vahvate kinkide meisterdamiseks! Lisaks teeb Brigitta Äri ka ülitoredaid õpitubasid, kus on võimalik põnevaid asju meisterdada.
Brigitta Äri
...väike jõuluüllatus igalt "Sel aastal teen jõulukingid ise" naiskonna tüdrukult! Nii Liina, Eliise, Helena kui ka Kai annavad ka seekord oma panuse, et armas jõulutervitus Sinuni tuua, kallis fänn :)

Ootame teie fotosid!
Võitja loosime välja 28. detsembril:)

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.