Jõulukaardid

07:30






Juba on detsembri keskpaik ja jõulud on kohe-kohe käes!

Veel mõned aastad tagasi saadeti jõulude eel oluliselt rohkem tavapostiga jõulutervitusi ja postkaarte. Nüüd on need asendunud erinevate elektrooniliste kaartidega, kuid see pole päris see. Minu arvates on endiselt väga tore saada traditsioonilisi jõulukaarte, kuhu on oma käega ilusad jõulusoovid kirja pandud.
Just seetõttu jagangi ideid, kuidas ise jõulukaarte valmistada. Veel ei ole hilja need valmis meisterdada ja posti panna, et need enne jõule kõige kallimate inimesteni jõuaksid.

Ma arvan, et jõulukaartide meisterdamiseks ei olegi vaja erilisi käelisi oskusi. Piisab pisukesest inspiratsiooniallikast. Poes müüakse hulganisti ilusaid pabereid, pärleid, sädelevaid liime, nööre, paelu jne, kuid ilusa kaardi saab valmis teha ka tavalise paberi, kanga, nööpide ja muu kodus leiduva abil. 

Pinterest
Etsy
Pinterest
Pinterest
architecture art designs
 Flickr
Pinterest
Veel üks mõte! Kui ka sel aastal toob jõuluvana kingitused kuuse alla või toimetab need ise kätte, siis oleks ju väga tore koos kingitusega saada nimeline jõulukaart (mitte lihtsalt jõulukingi pealt oma nime otsida) koos ilusa jõulusalmiga. 

Palju ilusaid jõulusalme kaardi peale kirjutamiseks leiad näiteks siit

Kingi traditsioonilist jõulurõõmu ja saada sel aastal tervitused ja jõulusoovid ise meisterdatud kaardil!

Eliise 



Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.