Sügisene kuivatatud lehtede projekt

11:15
Liina leidis ühe toreda idee.

Sügise juures on üks ilusamaid pooli need kaunid looduse poolt värvitud lehed. Lisaks hakkavad koduses interjööris suviste lillede asemel aset võtma soojemad toonid. Flokside aeg on möödas, nüüd on hea aeg leida uusi ideid, kuidas looduse ilu ka tuppa tuua.
Otsisin... ja leidsin! :)
NB! Idee on pärit sellest blogist, kus saab samuti õpetust samm-sammult jälgida, aga meie blogisse annan kerge ülevaate eesti keelsena. 

Kuivatatud lehtedest kunstiteos:
Allikas: justagirlblog
Sisuliselt on selleks vaja alust (siin kasutatud puidust plaati, aga sobib ka lõuend... miks mitte ka paksem paber).
Esimene samm on kujundi välja joonistamine
Allikas: justagirlblog
Teine samm on asuda lehti asetama, et nad jääksid võimalikult kaunilt ning seejärel nende kinni liimimine. Et liim saaks kuivada, on soovitatud neile mõneks ajaks mingi raskus peale asetada.
Allikas: justagirlblog
Blogipidaja, kes antud projekti läbi tegi, soovitas omalt poolt lehti võimalikult vähe lõikuda, et tulemus jääks võimalikult naturaalne. S.t. suuremat töömahtu õigete lehtede leidmisel õigesse asukohta, aga lõpp-tulemus on sellevõrra ilusam :)
Lisaks ära liimi tervet lehte kinni, vaid pigem ainult keskosa, siis jäävad lehed armsalt turritama. Viimasena kasuta kuuma liimi ja oksa, millest teha lehe vars. Ja valmis ta ongi!

Hetkel hakkavad esimesed lehed alles kolletuma, seega varsti-varsti on õige aeg asuda lehti korjama ja kuivatama.
Meie blogist leiad veel ühe hea idee, mida saab kuivatatud lehtedega teha. 

Mõnusat pühapäeva soovides
Liina :)

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.