Lauakaunistused (pulmad vol. 4)

08:05
Peolaua saab lihtsate elementidega pidulikumaks muuta ning vastavalt omale soovile peo meeleolu ja stiili kujundada. Eliise toob mõned näited efektsetest lauakaunistustest, mis ühendavad vee ning taimede ilu.

Pidustustel miljöö loomiseks kasutatakse erinevaid lilleseadeid ja küünlaid. Minule meeldivad erinevad vee elemendid ja soovitan ka teil valmistada uutmoodi lauakaunistusi. Natuke rohkem ehk ettevalmistust nõudev, aga samas eriline ja püsib ilus ka kuumal suvepäeval. Lisaks ei lähe need dekoratsioonid tuulise ilmaga ümber ning on laua peal kompaktses vormis.

Allikas: Pinterest
Vaja on suurt klaasist või plastikust läbipaistvat anumat (purgid või vaasid), puhast vett, lilli ja kivikesi või liiva, mis taime põhjas kinni hoiaks. Romantika hõngu lisamiseks võib panna vee peale küünlad hõljuma.

Allikas: Pinterest
Selleks, et vesi kauem puhas ja selge püsiks, võiks kasutada akvaariumites kasutatavaid pulbreid või tablette, kuid ühe õhtu peoks ei ole see vajalik. Lisaks võib veele toiduvärvi abil soovitud tooni anda. Lilledest sobivad vette pistmiseks nt vesiroosid, orhideed, kallad ja liiliad, aga ka mitmed teised taimed, mida saab nt akvaariumitaimi müüvatest poodidest osta. Loomulikult võib ka erinevaid kunstlilli kasutada, mis vee sees paistavad värsked ja ilusad.

Allikas: Pinterest
Inspiratsiooni saamiseks kasuta otsingusõnu indoor water garder või water terrarium.

Mõnusat meeleolu loomist!

Eliise


Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.