Vanilje- ja kohvilõhnaline küünal

07:30
Eliisel on viimasel ajal päris palju külalisi käinud, kelle tähelepanu on köitnud kaminasimsil olevad küünlad. Just mitmete kommentaaride tõttu otsustasin isetegemise ideed ka kõigi meie blogi lugejatega jagada.
Allikas: Eliise pildialbum
Jõuludest on järele jäänud mitu suitsuklaasist küünla ümbrist, mille otsustasin alguses lillevaasidena kasutusele võtta, aga kuna ikka veel sajab väljas lund (kevadlilli veel õuest noppida ei saa), siis mõtlesin klaasist anumaid hoopis uue küünla soojusega täita. Soovisin tuppa lõhna, mis oleks nii meeli ergutav kui ka rahustav ja seetõttu tundusid just kohvioad ja vaniljelõhnalised teeküünlad sobiv kombinatsioon.

Selleks kraapisin noaga põlemata küünla jäägid klaasi küljest lahti ning täielikult puhtaks sain selle kuuma vee ja nõudepesuvahendiga pestes. Panin klaasist küünla ümbrise peaaegu ääreni kohviubasid täis ja seejärel surusin vaniljelõhnalise küünla kergelt kohviubade sisse, nii et küünla serv jäi klaasiga ühele tasapinnale. 
Allikas: Eliise pildialbum
Sellised küünlad näevad huvitavad välja, sest suitsuklaasist kumavad kohvioad läbi. Lisaks lõhnavad need kaks komponenti õrnalt ka ilma küünlaid süütamata, mistõttu sobivad need erinevate ruumide dekoreerimiseks ja lõhnastamiseks.
Allikas: Eliise pildialbum


Proovi järele!

Eliise

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.