ZEN garden

07:30
Eliise leidis vahva kingiidee mini-aia näol. Seda saab kinkida inimestele, kes tahaksid toas pisikest aeda kujundada ning samal ajal kujutlusvõimel lennata lasta. Lisaks aitab selline kingitus edukalt pingeid maandada ning mõtteid korrastada. 
Allikas: Curbly
Kes ütles, et täiskasvanud ei või liivakastis mängida! Minu kolleegil on töölaual üks selline mini-aed ja see on minu arvates nii põnev. Idee seisneb selles, et liiva sisse kujundeid joonistades ja nii-öelda aia eest hoolitsedes tekib sisemine rahulolu ning visuaalselt ilus dekoratsioon.

Allikas: Pinterest

Allikas: Pinterest
Sellise kingituse meisterdamiseks on vaja järgmisi vahendeid:
  • klaasist alus/kauss, pildiraam vms äärtega anum
  • valge või värviline liiv (võib ka soola kasutada)
  • kivid, küünlad, puuoksad vms dekoratsiooniks 
  • aiatööriistad aia hooldamiseks
Liiv tuleb anumasse valada ning kivikesed meelepäraselt liivale asetada. Aeda saab paigutada küünlaid või istutada hoopis kaktuseid, aga siis tuleks taim eraldi anumaga liiva sisse panna, et taime aeg-ajalt kasta.

Mustrite joonistamiseks liivale on vaja tööriistu. Selleks sobib tavaline pliiats, aga alati võib pliiatsi otsa liimida ka nt merikarbi, tikud või tammetõru "mütsi", et saada vahvaid mustreid.

Allikas: The Magic Onions
Usun, et inimesed, kes vähegi isetegemist hindavad või kes aeg-ajalt tahaksid nt tööl olles mõneks minutiks aja maha võtta, võiksid sellise kingituse üle rõõmu tunda.  Internetist leiab lõputult ideid, kui otsingusõnaks ZEN garden kirjutada. Nii, et kingi jõuludeks rahulikku tegevust mini-aias!

Eliise

1 kommentaar:

Toetab Blogger.