Trips-traps-trull

07:30
Eliise soovitab jõulukingiks meisterdada ise mängu nimega Trips-traps-trull, mis sobib igas vanuses mänguhuvilisele ja mille tegemine ei nõua palju oskusi ega ka aega. Tulemus on aga kindlasti isikupärane ja kingi saajat rõõmustav.

Mäng on lihtne ja kõigile tuntud ning seda saavad mängida nii väikesed kui ka suured igal pool ja igal ajal. Leidsin hulgaliselt ideid, kuidas seda mängu ise valmis teha ja kujundada. Näiteks võib trips-traps-trulli teha puust. Vaja vaid puust seibid lõigata ja need meelepäraselt ära märgistada kasvõi vildika või markeriga. Siin mõned näited:
Allikas: etsy
Allikas: silhouetteamerica
Puidu asemel võib nii-öelda nuppudena kasutada ka kivikesi. Poest saab osta värvilisi kivikesi, aga kui algusest lõpuni ise teha, siis tasub kivikeste peale ise midagi vahvat joonistada. Veel mõned näited:
Allikas: The Merrythought
Allikas: etsy
Allikas: etsy
Kellel rohkem aega ja fantaasiat on, võiksid proovida nt veinikorkidest, metallkorkidest või hoopis vildist tehtud nupukesi meisterdada. Siin veel mõned ideed:
Allikas: Disney Family
Allikas: Ginger Snap Crafts
Allikas: etsy


Oluline on mõelda ka ise loodud alusmati kujundusele. Sinna võib joonistada, tikkida, erinevat värvi riide tükikesi ruudukestena kokku õmmelda või muud põnevat teha. Eriti vahva on, kui alusmatt ja nupukeste hoidmise koht on kaks ühes variant. Nii on kindel, et mäng on alati ühes kotikeses või karbis koos ja mängimiseks valmis.
Võimalusi on lõputult. Tuleb lihtsalt välja uurida, mis temaatika kingituse saajale meeldib või huvi pakub ja teha vastavalt sellele lihtne mäng, mida kasvõi jõuluõhtul koos mängida.

Eliise

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.