Praktiline kingitus - ise tehtud kuumaalus/klaasialus

13:00
Liina pakub erinevaid ideid üheks praktiliseks kingituseks. 

Isiklikult leian, et praktiline kingitus ei saa kunagi olla halb. Mina ei ole sugugi õnnetu, kui leian kingipakist kootud sokid (mõnus!) või hea paki ise kuivatatud teed vms.
Seda enam leian, et need kuumaalused/klaasialused, mille ideed täna välja pakun, võiksid sobida nii vanaemale, emale, sõbrannale kui kolleegile!

Inspiratsiooni kogu siit galeriist:
Allikas. room-decorating-ideas
Allikas: room-decorating-ideas
Allikas: room-decorating-ideas
Viimane näide on kergesti teostatav, kui soetada näiteks tavalised valged keraamilised plaadid ja sinna endale meeldivate vahenditega kujundid peale kanda. Kunstitarvete poodides on taolisi keraamilisele pinnale mõeldud vahendeid mitmeid! Samas saad plaadile endale sobiva kujundi peale kanda (kasvõi vastava markeriga, mis on mõeldud keraamika peale kandmiseks) ning seda vastavalt kingi saajale ka personaliseerida! Näiteks saab plaatidele vastavate vahenditega kanda ka erinevaid paberil mustreid, salvrätte vms (inglise keelse juhendi samm-sammult leiad siit). Käsitööpoodides müüakse selliseks tehnikaks spetsiaalset liimi, millega saab kanda sobivale pinnale igasuguseid salvrätimustreid jne. Küsi müüjalt! (samas, väidetavalt on sobivat liimi ka kodus ise võimalik teha, loe seda siit). Tulemus on kaunis:
Allikas: boxycolonial
Allikas: diys
Allikas: Pinterest
Need puidust kuumaalused on minu ühed lemmikud - nii lihtne teostus, aga väga armas tulemus :)
Geniaalne ja armas on ka see korkmaterjalist välja lõigatud kujundiga kuumaalus:
Allikas: Pinterest
 Inspiratsiooni võiks lõputult edasi otsida. Huvi korral kasuta google abi ning märksõnu nagu "DIY coasters" või "DIY tablemat".

Lennukaid ideid!
Liina :)

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.