Piparkoogivormis küünlad

07:30
Minu (Eliise) töökaaslane rääkis, et nüüd on õige aeg piparkoogitaigen valmis teha ja lasta sel nädal aega maitsestuda. Seni tasub aga vormid juba sahtli põhjast välja otsida. Eliise leidis vahva võimaluse piparkoogivorme uutmoodi kasutada. 

Minul on kodus väga erinevaid piparkoogivorme, nt pisike ingel, süda, mõmmi, liblikas jne. Siiski ei tahtnud ma sel korral piparkookidest rääkida. Leidsin hoopis vahva idee, kuidas piparkoogivormide abil omanäolisi küünlaid teha. Ilus küünal sobib igasse kingikotti, eriti veel jõulu ajal.

Niisis tuleb poest osta küünla tegemiseks vajalikud tarvikud: küünla helbed (saab ise riivida), küünlataht ning metallist alus, mille külge taht kinnitada. Lihtsam viis on võtta tavaline teeküünal ning eemaldada sealt küünlataht koos metallosaga. Küünal ise aga riivida helvesteks ning sulatada kuumaveevannil.

Kui ettevalmistused tehtud, siis ei ole muud, kui asetada küpsetuspaberile meelepärased piparkoogivormid ning nende keskele küünlataht. Seejärel valada ettevaatlikult sulatatud küünlarasv vormi ja hoida seda tugevalt vastu paberit kuni rasv on hangunud ja ei valgu enam ääre vahelt välja.

Allikas: popsugar
Allikas: popsugar
 Midagi erilist, südantsoojendavat ja lihtsat. Proovi järele!

Eliise

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.