Meestele: romantiline jõulukink oma kallimale

07:45
Helena toob meeste jaoks välja mõned romantilised ideed, mida oma naispoolele jõuludeks kinkida võiks.

Jõulukink oma kallimale võib olla kohati lihtne ja kohati just vastupidi - raskeim ülesanne jõulude ajal. Omast kogemusest oskan öelda nii palju, et ükskõik missugusest praktilisest ja vajalikust vidinast rõõmustab mind nii tähtpäevade kui ka jõulude ajal kingitus, millesse on pandud oma hing ja mille valmistamiseks on pühendatud aega. Kuna tean, et selliseid romantikuid on peale minu veel, siis jagan teiega mõningaid armsaid kinke, mida sobiks näiteks meestel jõuluks oma naistele kinkida - olgu see siis kink ise või mingi väike romantiline lisand peamise kingi juures.

Kõiki neid asju võivad tegelikult ka naised oma hinnalisele meespoolele kinkida ja mitte ainult jõuludeks, vaid ka mõnel muul tähtpäeval - nt veebruaris saabuval valentinipäeval, teie "tähtsal päeval", mis tähistab mingi kindla aja möödumist teie esimesest kohtumisest või kaaslase sünnipäeval :)

Tee valmis karbike või pakike, mis on täis erinevaid värvilisi kirju Sinu kallimale - näiteks nendeks hetkedeks, kui ta Sind igatseb või kui on tal on kurb tuju või kui ta on Sinu peale pahane :) Täida need kirjad ilusate/naljakate mõtetega ja asjadega, mis Sinu kaaslast rõõmustavad. Võid teha selliseid ümbrikuid ka iga kuu kohta või panna neisse lahedad ideed, mida võiksite koos teha.
Allikas: A Long Distance Relationship Blog
Allikas: Pinterest
Ülilahedaid viise, kuidas teha romantilisi ümbrikuid, leiad siit >>
Allikas: The Crafty Blog Stalker
Samal põhimõttel võid teha oma kallimale ka "ilusate mõtete kaardid", kuhu võid näiteks kirjutada peale põhjuseid, miks oma kallimat armastad:
Allikas: BuzzFeed
Allikas: The Thinking Closet
Allikas: The Thinking Closet
Allikas: etsy.com
Pane kirja teie ühised ilusad hetked ja kingi need kallimale kaunis karbis, et need alatiseks säilitada ja uusi meenutusi juurde koguda:
Allikas: Pinterest
Oma mõtted sellest, miks oma kallimat armastad, võid ka enda poolt kaunistatud purki pista. Võid panna sinna ka ideed, mida võiksite koos teha või naljakad mõtted, mida kallim saab võtta purgist siis, kui tal tuju kurb on. Sain ka ise viimastel jõuludel sellise armsa purgi, kuhu kallim oli pannud sisse lahedaid lubadusi :)
Allikas: BuzzFeed
Allikas: Love Home Decor
Allikas: mannumari
Allikas: Pinterest
Lase fantaasial lennata! Purki ei pea pistma ainult paberit - võid kirjutada oma ilusad mõtted või ideed, kuhu kohtingutele minna, ka näiteks jäätisepulkade peale.
Allikas: Twenty Finds
Jäätisepulki võid kasutada ka puslepõhjana - kleebi pulgad fotole ja lõika siis lahti. Nii saab Su kallim "kaks-ühes" kingi - ühel pool pulka laheda idee või ilusa mõtte ja teisel pool pulka pusle :)
Allikas: The Dating Divas
Ilusaid mõtteid saab pakkida väga mitut moodi. Hiljuti näitas tuttav oma kallimale tehtud karbikest, kus sees olid pisikesed volditud südamed ja kaunis mõte nende juures. Südamete voltimise õpetuse leiad siit >>
Allikas: Home-ology
Allikas: BuzzFeed
Veel mõned vahvad ideed:
Allikas: Big DIY Ideas
Allikas: DIY Ready
Allikas: Pinterest
Allikas: Pinterest
Lahedaid ideid ja mõnusat meisterdamist kallimatele!

Helena

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.