Jõulused küpsised

08:55
Liina arvab, et jõulude juures on kõige toredam see, et perega saab koos aega veeta. 

Mis võiks siis olla toredam, kui peale jõululaupäeva koos näiteks mõnusaid küpsiseid küpsetada! Kindlasti meeldib see ühistegevus ka lastele :) Lisaks - kui lähipäevadel on veel küllaminekuid, on neid hea külakostiks kaasa võtta!

Siit mõned mõnusad ideed küpsisteks:

Rudolfi küpsised
Allikas: foodgawker
Selle küpsise puhul võid teha ka kõige lihtsama põhja - osta magusat muretaigent ja tee näiteks klaasiga ringikujulised küpsised. Peale küpsemist ja korralikku jahtumist saate koos sulatatud šokolaadiga ja M&M kommidega asuda kaunistama :)

Mõmmiküpsised
See on foto minu enda tehtud mõmmiküpsistest. Neid teha on imelihtne! Samuti põhjaks magus muretaigen, karu piparkoogivormiga kujud välja ja üks mandel igale mõmmile kaissu :) Eriti tore on neid koos lastega/lastele teha.

Candy cane-i puruga küpsised
 
Allikas: themisfitbaker
Selle küpsise puhul saad põhjaks teha šokolaadiküpsise, mille retsepti leiad näiteks siit. Kui küpsised on ahjust tulnud ja maha jahtunud, sulata vesivannil šokolaad, lisa küpsise peale ja raputa veel peale purustatud komme. Kõige paremini sobivad candy cane kommid ehk need.
Allikas: hellogiggles
M&M kommidega pühadeküpsised
Allikas: bettycrocker
Küpsise põhi võib olla ka šokolaadiküpsis (retsept eelmise küpsise juures), lisa taignale ainult juurde punaseid ja rohelisi M&M komme.

PS! Mul on endal homme selline küpsetamine plaanis:) Kui teiegi küpsetate, saatke kindlasti meile pilte!

Rahulikku jõuluaega!
Liina:)

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.