Tee ise vinge tahvel!

23:42
Selle postituse jaoks sai Helena inspiratsiooni Mannumari lahedast postitusest, kus ta õpetab pildiraamist tahvli tegemist, ning Liina poolt välja pakutud mõtetest, kuidas saaks tahvlivärvi abil veel vingeid esemeid teha.

Tutvustuseks nii palju, et kindlasti oled kohanud mõnusates kodutarvete poodides pisikesi tahvleid, mida saab kööki seinale panna, et sinna poest vajalikud asjad kirja panna, või taimepottidesse asetatavaid tahvlisilte, kuhu on mugav igal aastal uus taimenimi kritseldada - siin on mõned näited seesugustest tahvlitest:


Kas teadsid aga, et saad üsna lihtsalt ja mugavalt ka ise täpselt endale sobivaid tahvleid teha?

Siin on Mannumari postitusest pärit lihtne õpetus, mida Sul selleks vaja läheb:

- suuremat pildiraami, mida näiteks enam ei kasutata ja seisab niisama (kui soovid näiteks kööki ostunimekirja või muude teadete jaoks tahvlit teha)
- tahvlivärvi (saab ehituspoodidest)
- pintslit

Mannumari tõdeb samuti, et ega siin mingit õpetust polegi: Pildiraamil tuleb vaid klaas ära võtta ja klaasi tagumine osa kaks korda tahvlivärviga üle värvida ja korralikult kuivada lasta. Värvimise ajal on tahvlivärv küllaltki ebaühtlase välimusega, aga kuivab ilusti ühtlaseks. Seejärel ongi tahvlike valmis ja ootamas kirjutajaid :) 

PS - külasta Telliskivi loomelinnakut, sest sealt leiad ka värvilisi tahvlivärve!

Ühesõnaga - pane oma loovus tööle ja täida oma kodu tahvlipindadega, kuhu saad vajalikud asjad või armsad sõnumid kirja panna! Siin on Sulle mõned mõtted:









Lisa oma kodule tahvlivärvi abil omapära või tee ise armas tahvel, mida veel armsama sõnumiga kellelegi kinkida :)

Rohket fantaasiat soovides,
Helena :)

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.