Origami-paberlilled

09:00
Naistepäeva puhul proovisid Kai ja ta elukaaslane origami-lillede valmistamist.

Nii, nagu ka varem mainitud, on lilled naistepäeva juures justkui lahutamatuks osaks. Aga lilled närtsivad... Ja mis siis kui lõikelilled ei meeldi ja potilille eest hoolitsemiseks teadmisi napib? Lahendus on lihtne - sellisele neiule või daamile sobivad hästi isetehtud origami lilled. :)


Otsustasin ise järgi proovida, mismoodi taolisi paberist volditud lilli siis teha ka on. Kuna peagi tähistame naistepäeva, siis kaasasin meisterdamisprotsessi ka oma elukaaslase - et ikka näidata, et ei käi see voltimine kellelgi üle jõu, ka neil, kes muidu palju näputööd ei tee.



Meie katsetuste tulemused ja videod, mille järgi oma lilled tegime:

Minu esimene proov, kõige klassikalisem lootoslill. Videoõpetuse leiab siit>>

Elukaaslase esimene katsetus, roosiõis. Videoõpetus siin>> See on juba pisut keerulisem kui lootoselill.


Minu teine katsetus - nimetu lilleõis, kus kasutasin kolme eri värvi paberit. See lill on ka üsna lihtne, aga vaja läheb lisaks paberitele ka head liimi (mina kasutasin PVA-d). Videoõpetus siin>>


Origami ei ole raske ja lisaks lilledele saab teha väga-väga palju muud põnevat ka. Kui mõni mees nüüd mõtleb, et see pole tema jaoks, siis soovitan ümber mõelda - minu elukaaslasel tekkis selline hasart, et võttis kätte ja asus origami-draakonit meisterdama. Mina olen juba kaks tundi muude asjadega tegelenud, kui tema ikka draakonit voldib... :)

Selle draakoni tegemise õpetuse leiab siit>>

Ja valmis ta saigi :)

Ilusat kevadist naistepäeva! :)

Kai 




Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.