Naistepäevaks šokolaadi!

09:00
Kai soovitab meestele šokolaadiseid ideid, millega oma kaasasid üllatada.

Lilled võivad ju olla traditsiooniline naistepäevakink, kuid olgem ausad - ega neid inimesi palju pole, kes šokolaadist ära ütleks. Nii võib traditsioonilise õie või kimbu asemel ise midagi maitsvat meisterdada. Isemeisterdamise eest on boonuspunktid garanteeritud!

Jagan nelja mõnusat ja lihtsat ideed, mida mehed proovida võiksid.

1. Meie blogi klassika - šokolaadikommid purki! Ilusaid eri suurusega purke leiab kõikvõimalikest kodu- ja sisustuspoodidest ning oma kodu moosipurke võib ju ka alati taaskasutada :)


2. Šokolaadi kastetud (soola)pulgad - soolase ja magusa maitse kooslus teeb asja huvitavaks. Aga loomulikult võib šokolaadist läbi kasta ka magusaid pulgakesi või küpsiseid.

Lihtsa õpetuse ja meelespead šokolaadi sulatamiseks leiab siit>>


3. Kui kodus leidub või poes hakkab silma huvitavaid šokolaadivorme, võib ise omanäolist šokolaadi teha. Šokolaadi saab ikka poest, aga selle kuju võib ise muuta :)

Sellel pildil on väike osa sünnipäevakingist mu õele: karukujulisse vormi valatud piimašokolaad, vabariigiaastapäeva küpsetistest üle jäänud mustsõstardega.

Marjad ja šokolaad sobivad kokku ideaalselt - maasikad šokolaadis on klassika! Siin on aga minu karuvormist ülejäänud šokolaad kokku segatuna ülejäänud mustsõstardega. Meeles tuleb pidada, et mida hapumad marjad, seda rohkem peaks olema šokolaadi :)


4. Mõni šokolaadimaitseline küpsetis. Siin olen ise teinud poest ostetud šokolaadimaitselisest muffinipulbrist muffineid, kuhu lisasin tükeldatud vahvlikomme ja tavalise õli asemel kasutasin kookosõli.



Millisele naisele ei meeldiks naistepäeval avastada mõnda neist magusatest üllatust? :) Mehed, meisterdama!


Pidagem meeles oma kaasasid, emasid, õdesid ja tütreid!

Kai

NB! Siin lehel soolist diskrimineerimist ei toimu. Novembris tähistame (lisaks isadepäevale) ka meestepäeva!

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.