Suur jõululoos: meisterda ja pildista :)

20:24
Hei, hea meisterdaja!

Oleme jaganud Sinuga hästi palju toredaid ideid ja põnevaid kinginippe - nüüd on aga Sinu aeg näidata, kuidas neid kasutanud oled!

Nimelt tahame näha, mida Sina käesolevaks jõuluks meisterdasid ja jõuluvana kingikotti pistsid :) 

Kui Sa ei taha oma kinke veel täna paljastada, ootame pilte Sinu tänavustest isetehtud jõulukinkidest 29. detsembrini. Auhinnaloosis osalemiseks postita oma pildid meie Facebooki-üleskutse alla, Facebooki-ajajoonele või saada aadressile teeisekingitus@gmail.com

Kõigi vahel, kes meile oma isetehtud kinkidest pildi saadavad, loosime välja mitu õnnelikku, kes saavad endale Fiskarsi superkäärid või EDM Machinery 3D prinditud vingeid vidinaid või meie meisterdusmeeskonna poolt valmistatud üllatused!


Meie seekordsetest auhindadest...

Seekord kostitame auhindadega mitmeid tublisid meisterdajaid, sest oioi - auhindu meil jagub!


Esmalt jagame kahele õnnelikule meisterdajale ülivinged Fiskarsi käärid.

Pildil paremal pool asuvad Cuts+More mitmeotstarbeliste kääride terad on materjalist, mis lõikab nii traati, nööri kui teisi väga tugevaid materjale. Seega saad kasutada neid kääre pea igasuguseks koduseks meisterdamiseks! Kääride disain võimaldab kasutada kääre ka noana või kasutada neid augustamiseks, samuti saab kääridega ka pudeleid avada. Cuts+More lõikeriistad on toodetud roostevabast terasest ja terade pinnakate on titaniumist.

Pildil vasakul asetsevad Niidinäpitsad on ülimugavad teravatipulised käärid, mis sobivad eriti hästi mulinee, lõnga ja niidi lõikamiseks ning on valmistatud samuti roostevabast terasest. Tänu oma pisikesele suurusele on nende kääridega hea pääseda ligi töödele, mis eeldavad täpsust ning kus käsi ei tohiks vääratada. 


Vinged vidinad 3D printimisettevõttelt EDM Machinery

EDM Machinery näol on tegemist Tartu Ülikooli õpilaste poolt algatatud ettevõtmisega, milleks on tänaseks kujunenud Eesti ainus 3D printereid ja freespinke valmistav firma. Erinevalt teistest 3D-printereid müüvatest ettevõtetest pakub EDM Machinery täisteenust, mis tähendab, et klient saab valida välja toote, mis valmistatakse vastavalt tema soovidele, ning pärast ostu sooritamist teeb firma tootele ka hooldust.

Seekord jagab EDM meie tublidele meisterdajatele 3D printeriga valmistatud nunnu piparkoogivormi ja kaks lumehelbe kujulist topsi, mida võid kasutada näiteks oma meisterdamisvidinate hoiustamiseks.


Lahedad meisterdised meie ehk "Sel aastal teen jõulukingid ise" kampaania algatajatelt :)

Millal siis veel kui mitte nüüd, jõulude ajal, tahame ka meie teile omalt poolt kingitusi teha! Kuna teid, kallid fännid, on tänaseks nii nii palju tekkinud (nii lahe!!!), siis kõigile me kindlasti kahjuks mindagi valmistada ei jõua, kuid mõned õnnelikud valib fortuuna kohe kindlasti välja :) Need õnnelikud saavad endale meie magusaid ja kasulikke meisterdisi, mida koos ühisel jõuluõhtusöögil valmistasime (vaata näiteks pildilt).


Seega - asu meisterdama, pildistama ja pane oma pilt meie poole teele!
Ootame Sinu pilte 29. detsembrini 2014 :)

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.