Omanäolised külmkapimagnetid

23:59
Kai jagab meie lehe jälgija Kadri poolt pakutud kingiideed, kuidas ise külmkapimagneteid meisterdada. Materjale selleks on mitmeid, kindlasti vajaminevad osad on magnet ja tugev liim.


Minu külmkapilt leiab magneteid riikidest, kuhu ma ise reisinud olen ning jõuluhooajal leiab sealt mõne jõuluteemalise magneti ka. Ise ma veel ühtegi oma kätega teinud ei ole, aga selle postituse jaoks ideid otsides hakkasin mõtlema, et külmkapp on ju asendamatu osa meie kodust - miks mitte anda sellele siis isikupära või kasutada lisaks praktilisele väärtusele ka dekoratiivse elemendina. Hea võimalus on sellele läheneda ise magneteid kujundades nii, et need muu köögiga sobiks. See teeb isetehtud magneteist ka hea kingiidee.

Allpool mõned huvitavad mõtted ja materjalid, millest magneteid teha. Olulisimad komponendid on magnetid (neid leiab bürookaupade- või kunstitarvete poodidest) ning tugev liim.


Lihtne variant on otsida värvilisi kivikesi (või neid ise värvida) ja tulemus on maitsekalt värvikirev:

Võib üle maalida vanad pesulõksud ja neile magneti taha kleepida - selline külmikukaunistus võimaldab külmkapi külge ka kergemaid asju riputada.

Levinum variant on osta (fimo-)savi, mida leiab kunsti- ja mõnedest büroopoodidest, ning sellest midagi põnevat kokku voolida, nagu lapsepõlves plastiliiniga :)

Mehed (ja ka teised), kellele meeldib puutöö, võivad ise teha midagi sellist:

Üks väga hea ja trükkimist-printimist appi võttev võimalus on kasutada pappi või paberit. Ja seda siis oma maitse järgi kaunistada.

Pildipaar pärinevad kristiinadisain.com lehelt.

Pilt pärineb dreamlamb.eu lehelt.


Väljakutsete armastajad võivad ette võtta näiteks järgmise projekti: puunupud, mis kaetud tahvlimaterjaliga.
Pilt ja idee pärinevad Disainimaja blogist.

Lõbusat meisterdamist!

Kai

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.