Kingikomplektid igaks elujuhtumiks

08:55
Kai kirjutab sellest, kuidas teha lihtne, aga meeldejääv ja humoorikas kingikomplekt, mis ei nõua erilist meisterdamisoskust ja sobib kinkimiseks kõigile.

Kui mu õde poolteist aastat tagasi keskkooli lõpetas, otsustasin, et võiks talle teha humoorika lõpukingi. Kuna mul sel hetkel ka raha ülearu ei olnud panin kokku pildil oleva "Tudengi esmaabipakikese", millest võis leida Tartu kaardi (et värske üliõpilane kõik instituudid üles leiaks), loomulikult makaronid, eksamite ajaks šokolaadi, eksamite lõpu tähistamiseks siidrit, külmadeks ilmadeks teed ja pehme mänguasja koduigatsuse leevenduseks. :)



Sarnaseid humoorikaid ja vähemhumoorikaid komplekte saab aga teha teisigi. Allpool mõned fotonäited nendest "ellujäämiskomplektidest" :) Mainin kohe ära, et see on üks vahva idee ka meestele meisterdamiseks!

Nendele, kes suured jõulupühade fännid ei ole ja oma kodu karda täis ei riputa, nendele võib kinkida korvikese "pühadeks olulise atribuutikaga". Nagu pildil näha, võiks sinna kuuluda näiteks soe pleed, ilus tassike sooja joogi nautimiseks, jõulukaardid, pakikeste külge käivad nimesildid ja mõned jõulukaunistused.
Sisu võib maitse järgi varieeruda: piparkoogid (või piparkoogitaigen), jõulutuled, pohlamoos, glögi, kuuseehted, kingipakkimise materjalid jne.



Juba praegu on õues päris külm, aga karta on, et läheb veelgi külmemaks. Miks mitte teha üks "külma-ilma-üle-elamise-komplekt"? Sinna võiks pista soojad sokid, pehmed kindad, niisutava (käte)kreemi, kakaojoogipulbreid või teed, hügieenilise huulepulga ja ehk midagi soojendavat veel.


Kui külm ilm juba liiga teinud on, siis aitab hädast välja "külmetusega-võitlemise-meeskond" koosseisus salvrätid, kurgupastillid, palavikualandajad, nohurohi ja mis kõik veel.




Kui külmetuse sümptomitest lahti saadud, tuleb lihtsalt enda eest hoolitseda. "Hellituskomplekti" võib panna näomaske, meigitooteid, maniküüri-pediküüri vahendeid, vannisoola või näiteks isetehtud kehakreemi :)





Miks mitte aga teha komplekt lausa tervele perele, kus igaüks saab oma? Kellele vaja poputamist, kellele energiat, kellele aga hoopis värskust...




Suurematele jõulupidude ja aastavahetuseürituste armastajaile, kes ka naljast lugu peavad, võib sussi sisse poetada pildil oleva komplekti.


Ellujäämiskomplekt võib olla kingitus ka ilma jutumärkideta. Matkamisfännidele või neile, kel kodus puuahi, võib teha ühe sütitava kingituse :)


Ja otseloomulikult tasub silmas pidada ka käsitööhuvilisi, eriti kui nad alles alustavad või õpivad või on näiteks uusaastalubadusena rohkem isemeisterdamist lubanud!



Selle idee puhul tuleb oma loominguline pool valla lasta. Nii võib teha komplekte näiteks köögitarvetest, maitseainetest, võib meeles pidada reisihimulisi sõpru, võib midagi toredat kokku panna näiteks vanaemale. Vürtsitada pakendit näiteks õpetussõnade või reeglitega, millise juhtumi või asjaolude korral komplekti käiku võib lasta.

Loomingulist mõttelendu!

Kai

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.