Totaalne muutumine igavatele joogiklaasidele

00:00

Parimad kingitused on ikka need, mis lisaks silmailule ka praktilised on. Nii leidsin Internetist sellise isekaunistatud klaaside pildi:



Pilt pärineb siit blogist>>, kus leiab ka piltidega õpetuse.

Võtsin sel nädalal asja ise käsile ning katsetasin esialgu ühe natukene kannatada saanud klaasi peal, et näha, kas tõesti nii lihtne ongi. Etteruttavalt võib öelda, et oli tõesti!

Vaja läheb veenõud (soovitatavalt sellist, mida pärast ära visata saab), hambaorke, (paber)teipi (selle puudumisel kasutasin mina hoopis leukoplasti), küünelakke ja loomulikult klaase. Valisin küünelakivärvidest välja sinise, punase, roosa ja beeži, kõik kerge sädeluse või läikega. 





Tilgutasin pisut igast lakist vette (esimesel pildil) ning segasin hambaorgiga värvid läbi (alumisel pildil).



Kastsin teibitud klaasi veest läbi ning kuigi õpetustes seda vees ei liigutata (siis jääb muster sama, mis vees), siis mina sõitsin klaasiga pisut vees ringi, et rohkem küünelakki kinni püüda. Pärast veest läbi kastmist tasub klaasil julgelt 20-30 minutit kuivada lasta ning seejärel pikemaks kestvuseks läbipaistva lakiga üle värvida. Minu tulemus on siin:




Kes rohkem videoõpetusi armastab, siis võib külastada seda lehte>> (keri postituse lõppu).

Klaasid ei pruugi aga olla ainukesed asjad, millele ise disain teha. Nii võib uue näo anda ka näiteks jõulukaunistustele, küünlaalustele või lillevaasidele. :)







Sellise kingituse plussideks on omanäolisus, seda on lihtne teha, see ei maksa palju ning kui üks kujundus juba ära on tüüdanud, saab appi võtta küünelakieemaldi ning anda klaasidele uus välimus uute värvilahendustega!


Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.