Osale kampaanias ja võida isevalmistatud kingitus!

08:05
Lisaks toredate kinginippidele jagamisele loosime oma Facebooki-lehe ja blogi jälgijate vahel kuni jõuludeni välja ka toredaid auhindu - nii neid, mis on abivahendiks isetehtud kingituste valmistamisel kui ka neid, mis ongi isetehtud kingitused.

Seekord paneme loosirattasse ühe isetegija ehted, et premeerida kingiga isetegemismõtte austajaid.

Helena helmenurk kingib ühele fännile 20 € väärtuses ehteid! 
Kaunista end ise või kingi kaunid isevalmistatud ehted oma lähedasele!

Loosimises osalemiseks kirjuta meie Facebooki-üleskutse alla kommentaariks üks vahva isemeisterdamise idee!
Kui Sul Facebooki-kontot pole, postita oma idee selle postituse all olevasse kommentaariumisse

Seekordsest kingijagajast: Helena helmenurk


Ehtemeister Helena on valmistanud tänaseks  juba 10 aastat helmestest ehteid. Viimastel aastatel on ta ehete valmistamise asemel pühendanud rohkem aega teiste käsitööhuviliste koolitamisele, jagades kümne aasta jooksul omandatud õpetussõnu ja teadmisi ka teistega. Hobi korras valdavalt pärlitest ja traadist käevõrusid, kaelakeesid, kõrvarõngaid, juukseehteid, sõrmuseid ja palju muud põnevat meisterdav Helena leidis ehted enda jaoks üle kümne aasta tagasi, kui ta veel kunstiringis käis ja seal esmakordselt pärlitööd sai proovida. Sealt edasi aitasid uusi oskusi omandada ja ideid saada põnevad veebilehed ja raamatud, mida on kogunenud tänaseks juba korraliku kohvri jagu. Tutvu Helena tegemistega lähemalt tema blogis ja Facebooki-lehel.

Meie kampaanias osaleb Helena seeläbi, et kingib ühele isetegemise mõtte austajale 20 € väärtuses tema loomingu seast valitud ehteid. Helena poolt valmistatud ehete võitmiseks tuleb kirjutada meie fännilehel asuva Facebooki pildi alla kommentaariks mõni tore isetegemise idee! Eriti tore, kui jagaksite ka fotomaterjali :)

Helena oma ehetega AniMatsuri kirbuturul

Head loosiõnne! :)

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.