Lihtne kinginipp meestele: romantiline lubaduste purk kallimale!

09:06
Jagame teiega seekord ühte toredat õpetust, mis sobib suurepäraselt ka meestele meisterdamiseks!
See idee on pärit Mariani blogisissekandest, mille blogi autor pühendas valentinipäevale. Samas on see nii vahva ja armas idee, et sobib vabalt ka sünnipäevaks ja miks mitte ka jõuludeks? :)


Taas kord on idee teostamiseks tarvis üht purki ja midagi toredat selle kaunistamiseks + tugevamat paberit ja kääre. Purgi kaunistamise kohta uuri rohkem nõuandeid näiteks meie varasemast postitusest >>

Idee - kingitus kallimale:
Täida purk väikeste (volditud) paberikestega, milllest igaühele kirjutad miskit toredat, mida oma kallimale lubad või temaga koos ette võtad. Nii näiteks võib ühele lipikule kirja panna lemmikmagustoidu valmistamise, teisele ühise teatrikülastuse, kolmandale mõnusa massaaži jne... Paberlipikute arvu üle saab meisterdaja ise otsustada. Kindlasti ei pea truuks jääma ainult pildil olevatele huulepulgajälgedele, laske fantaasial möllata - värvilised paberid, kommide külge seotud lipikud jne! Kingi saaja saab aga omalt poolt valida selle, kui sageli ta uusi lipikuid avab :) Ja uskuge, see kink paneb teie kallimate südame sulama!

Vinget meisterdamist!

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.