Ilu ja glamuur!

07:18
Armsad sõbrad!

Tegite eile meile suure üllatuse, kui nägime, et teid on kogunenud meie Facebooki-lehele nii palju! Meil on selle üle tohutult hea meel, et olete meiega sama meelt - sel aastal võiksime kingitused ise teha :)

Suurest üllatusest oma fännide üle rõõmustades olime eile sellised:

AGA - aega on ikka ja alati vähe, seega peab olema mingeid põnevaid ja isikupäraseid kingilahendusi ka neile, kel kinda ja mütsi kudumiseks mahti või vastupidavust ei jagu... no ja loomulikult jagub ka selliseid kingimõtteid!

Kui hoolid oma sõbrast ja tahad oma kingi näol seda ka temale näidata, kingi talle miskit, mis teda külma ja kareda pakase eest kaitseb - näiteks kindad, müts või sall. Kui Sa neid ise kohe kuidagi kududa ei oska, pole hullu - tee natuke sohki ja soeta "valmis põhi" ehk valmistehtud müts või kindad.

Nimelt jagub internetis hulgaliselt toredaid ideid, mis toovad välja, kuidas on võimalik isikupärastada ja kaunistada lihtsaid mütse ja kindaid.

Selleks pole tarvis muud kui:

- kindapaari või salli või mütsi (leiad need lihtsalt ja odavalt näiteks H&M-ist, NewYorkerist või mõnest muust riideid ja aksessuaare müüvast kauplusest);
- kristalle, pärleid või muid kaunistusi (neid on saad näiteks Abakhanist, Kangas ja Nööp kauplusest või käsitöö-ja kunstipoodidest);
- niiti ja nõela või kangaliimi (kangaliimi leiad samuti kunstipoest)

Ja nüüd - võta ette oma ese, mida soovid kinkida ja pane oma loovus tööle ning kaunista see ära!
Seda saad teha lihtsalt kive või pärleid kinnaste või salli külge õmmeldes. Eseme kaunistamisel mõtle inimesele, keda soovid seda kinkida, ja sellele, kas ta on pigem edev ning kannab välja suuremat sorti pärlisaju või peaks piirduma mõne tagasihoidliku, kuid kauni kristalli lisamisega.

Siin on mõned mõtted Sulle:

Loe täpsemalt siit >>>

Loe lähemalt siit >>>

Loe lähemalt siit >>>

Kindlasti ei tasu piirduda vaid helmeste, litrite ja kivikestega - edevamat kinkisaajat sobivad kindlasti ehtima ka paelad, lipsud või suled. Ka neid on kõige lihtsam leida just käsitööpoodidest.

Loe lähemalt siit >>>

Loe lähemalt siit >>>

Loe lähemalt siit >>>

Ja kui Sul nüüd kõigi nende lipsukeste ja kaunistuste peale silmad särama läksid, saad tegelikult ju teha lausa mitu paari kauneid käesoojendajaid või mütse - üks endale ja üks sõbrale :)

Toredat meisterdamist!

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.